Back to All Events

Motorbeurs 2016

  • Jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein Utrecht, UT, 3521 Netherlands (map)

Het jaarlijkse event in de jaarbeurs Utrecht. No Bike, No Glory. Bij uitstek de plek om elkaar te ontmoeten. Bakkie koffie, thee, biertje of wijntje. De nieuwste modellen checken om op ons verlanglijstje te zetten :D
Zondag de 21e februari dus. De exacte tijd en locatie van de meetup zullen we ruim van tevoren aankondigen per mail en op de FB groep. Vergeet geen kaartje te kopen, als je er snel bij bent, kun je vroegboekkorting krijgen.
Hope to see you babes there !!

The annual event in the Jaarbeurs Utrecht. No Bike, No Glory. The ideal place to meet up. A cup of coffee, tea, beer or wine. Checking out the latest models to put on our wish list :D
Sunday 21st February. The exact time and location of the meetup will be announced well in advance by email and on the FB group. Remember to buy a ticket, if you're quick, you can get an early booking discount.
Hope to see you babes there !!